Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Singurul cinematograf 3D este in Promenada Mall

Primul film artistic cu efecte tridimensionale, de lung metraj, va fi proiectat în Sibiu în 28 august, la ora 20.30, la primul şi singurul cinematograf 3D din judeţ, cel din Promenada Mall. Cinematograful, inaugurat în 1 august, are o capacitate de 40 de locuri, biletele pentru premiera din 28 august fiind deja vândute în mare parte. Potrivit luii Sebastian Lupu, asociat la firma care deţine cinematograful 3D din Promenada Mall, alte filme artistice de lung metraj, în format 3D vor urma în luna septembrie. "în acest moment, în cinematograful nostru rulează filme de scurte metraj, din 30 în 30 de minute. Sala este mai mereu plină pentru că mulţi oameni nu au văzut aşa ceva până acum şi sunt curioşi", spune Sebastian Lupu. Premiera din 20 august aduce în Sibiu un film despre vise şi speranţe, Aventurile lui Sharkboy şi Lavagirl, o peliculă americană din 2005, de 93 de minute, apreciat de specialişti ca un excelent film de familie. Cinema 3D, în Promenada Mall, locaţia în care sibienii află pentru prima dată ce înseamnă să pătrunzi cu adevărat în lumea unui film, va veni însă cu mai multe surprize în lunile următoare. Sibienii ar putea începe în curând, în septembrie, la propriu, O călătorie spre centrul pământului, iar alte pelicule celebre ar putea urma. Sebastian Lupu spune că, deşi cel mai des rulate filme sunt cele de animaţie, la Cinema 3D vin persoanele fără vârstă. "Curiozitatea aduce la cinematograful nostru 3D persoane de toate vârstele, nu numai copii. Filmele cel mai des rulate în astfel de cinematografe sunt cele de animaţie, pentru că au multe efecte 3D", spune Sebastian Lupu. Cinema 3D funcţionează zilnic, de la ora 13.00 la ora 22.00. Preţul unui bilet normal este de 10 lei, însă un loc la premiera din 28 august costă 20 de lei. Cinematograful oferă şi reduceri de 10 la sută pentru grupuri organizate de de minim 15 persoane.



Aventurile lui Sharkboy şi Lavagirl
Cinema 3D, premieră, 28 august, 20.30

Ridiculizat de colegi, Max visătorul îşi construieşte lumea imaginară perfectă: Planet Drool. Dar visul este cu mult mai puternic decât s-ar fi aşteptat, iar super-eroii săi preferaţi din această lume ideală, Sharkboy şi Lavagirl, apar în carne şi oase pe pământ. Cei doi au nevoie de ajutorul lui Max, pentru că în Planet Drool lucrurile nu merg chiar aşa cum ar trebui: o inteligenţă extraterestră încearcă să le ia în întuneric universul şi doar Max poate opri nenorocirea dacă acceptă să intre într-o călătorie periculoasă prin lumea lui fantastică (port.ro).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

o persoana fara virsta

Acum 14 ani

Chestia cu "persoanele fara virsta" care vin la Cinema 3D m-a dat gata. Or fi extraterestri, poate, daca sunt "fara virsta." Mai mergeti la scoala, reciclati-va limba romana....
Raspunde

extra terestru

Acum 14 ani

haha...fara virsta...thats a nice 1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus