Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Adevarul de Seara, 25 august

"Cravata comercială" a sfârşit în Groapă. Biserica din Groapă. Tinerii care au vândut ca spaţiu de reclamă cravata de mire au avut nunta. "După ce şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, proaspăţii însurăţei au continuat şedinţa foto printre vagoane şi locomotive vechi, urmaţi fiind de domnişoarele şi cavalerii de onoare", scrie Adevărul de Seară, Comerciali până la capăt. Mirii. Junii Sibiului şi-au găsit stăpân. Nu este o ştire, o ştia toată lumea. Un profil al Elenei Macrea realizat de Adevărul de Seară. "Este foarte important pentru mine ca aceşti copii să înveţe o jiană, o învârtită, o bătută, chiar dacă nu fac o carieră din asta", spune Silvia Macrea. Cine nu sareee, cine nu saree...

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3000

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus