Luni,
21.09.2020
Cer Senin
Acum
12°C

City News, 25 august

25 August 2009 08:20

Câteva străzi din Sibiu rămân fără gaz. Tot fără gaz a rămas şi preşedintele Băsescu. Asta scrie ziarul on-line City News. "Locuitorii de pe nouă străzi din Sibiu vor sta miercuri toata ziua fără gaz. Compania E.ON Gaz întrerupe alimentarea ca să pună în funcţiune alimentarea prin noile conducte cu polietilenă". scrie City News.
Traian Băsescu este pus la colţ de jurnalistul Sorin Roşca Stănescu. City Newsc scrie că fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a intermediat prin firma sa, SC ROMAGRO CEREAL SRL, transportul unei cantităţi foarte mari de armament. "Rosca Stanescu susţine ca Mircea Băsescu are legături mai vechi cu traficul de armament şi scandalul furtului de arme de la Ciorogârla, de la începutul acestui an, ar fi fost o înscenare menită să îi ofere lui Traian Băsescu prilejul de a demite persoanele care ar fi putut sa dea in vileag afacerile fratelui său", scrie City News.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus