Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
16°C

Pensiunea Alpina, de la o afacere de familie la una dintre cele mai căutate unități de cazare din Păltiniș

Pensiunea Alpina, de la o afacere de familie la una dintre cele mai căutate unități de cazare din Păltiniș

Demarată în urmă cu aproape 20 de ani, Pensiunea Alpina Păltiniș a crescut de al an la an ajungând în prezent una dintre cele mai căutate și apreciate unități de cazare din Păltiniș.

Aflată la câțiva pași de Complexul de Schi și Snowboard Arena Platoș, Pensiunea Alpina Păltiniș oferă musafirilor care îi calcă pragul atât condiții excelente de cazare și restaurant cât și o piscină interioară cu jacuzzi și saună.

hotel-complex-turistic-alpina-casi-paltinis-3

”Povestea pensiunii Alpina a început acum aproape 20 de ani, când am cumpărat două parcele de teren la intrare în Păltiniș. Țin minte că am avut o discuție cu tatăl meu care voia mai spre pădure și eu am insistat să fie la șosea. Inițial a fost doar o mică afacere de familie, cu personal redus, crescând constant”, a declarat omul de afaceri Cristian Marinescu, managerul pensiunii.

d781a3e6-509e-4e77-b3f3-ac47c1168710

De-a lungul anilor, la Pensiunea Alpina Păltiniș s-au cazat și relaxat peste 150.000 de turiști, printre aceștia aflându-se și câteva nume sonore în România, precum fostul președinte Traian Băsescu, fostul premier Victor Ponta, europarlamentarii Maria Grapini și Cătălin Ivan, omul de afaceri Alex Erbașu, interpreții Lucian Drăgan și Puiu Codreanu, fostul ministru al agriculturii Daniel Constantin și alții.

7ca3b7b0-0543-4f65-9c4e-4da38aa0bfed

”La început serviciile oferite erau unele de bază, însă am investit constant în dezvoltarea și profesionalizare. Ca să vă dau un exemplu, am pornit cu o friteuză banală, în care făceam cartofi prăjiți, și am ajuns astăzi la echipamente de bucătărie de ultimă generație care pot deservi 200 de persoane simultan la masă”, explică omul de afaceri sibian, Cristian Marinescu.

Investiția cumulată în Pensiunea Alpina Păltiniș se ridică la peste două milioane de euro, doar în ultimii ani aceasta ajungând să funcționeze la capacitate maximă din punct de vedere al serviciilor turistice.

”Avem cazați la noi de la copii sosiți în tabără până la oameni de afaceri veniți pentru întâlniri de business și de la simpli turiști la pasionați de sporturile de iarnă. În ultimii ani pot spune că ne-am axat pe tabere și excursii datorită poziționării noastre foarte avantajoase. Practic, te dai jos de pe pârtie și intri direct la cazare, sau în saună, ori la relaxare în jacuzzi. Nu se poate mai bine de atât”, spune managerul locației.

0742f4a5-c334-44c4-beda-e0299b7004c6

Sezonul de iarnă 2019-2020 este unul de succes la Păltiniș, aceste lucru reflectându-se și în numărul mare de rezervări la Pensiunea Alpina Păltiniș. În prezent unitatea de cazare a demarat promovarea pachetelor turistice pentru Sărbătoarea Paștelui și oferă o gamă foarte largă de servicii, de la formați de muzică populară până la evenimente pentru copii cu sosirea iepurașului și cadouri. Nu lipsește focul de tabără, petrecerea la piscină, purcelușul la rotisor, dar și participarea la slujba și înconjurul bisericii la Schitul Păltiniș. Detalii găsiți aici.

Important de menționat că gazdele de la Pensiunea Alpina Păltiniș sunt deschiși și la organizarea de nunți, botezuri, team-buildinguri și numeroase alte eveniment. Detalii puteți găsi pe site-ul pensiunii.

f477cd1e-414f-413f-a1e7-d2c397cc5e71WhatsApp Image 2020-02-14 at 12.15.06 9b69a3d7-ba77-463d-b288-36a09bbeb53f

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus