Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Tuluc ii numara oamenii lui Johannis

Şi fostul viceprimar a ajuns la o concluzie: sunt prea mulţi. Preşedintele interimar al PC Sibiu, Gheorghe Tuluc, cel care a ocupat şi funcţia de viceprimar al Sibiului, susţine că Primăria Sibiului are prea mulţi angajaţi. „Primăria Sibiu a ajuns să aibă sute de angajați care în foarte multe cazuri nu se justifică. în anul 2000, când s-a făcut o evaluare a municipiilor din ţară, s-a ajuns la concluzia că, raportat la numărul de cetăţeni, Primăria Sibiu ar trebui să aibă 170 de angajaţi. La ora asta, cred că sunt peste 700 de angajaţi”, a declarat Tuluc.
Liderul PC a amintit că atunci când ocupa funcţia de viceprimar a propus ca mai multe servicii să se autofinanţeze, lucru care acum nu se întâmplă. „Primăria Sibiu trebuie să facă de asemenea curățenie în propriul aparat, pentru că sunt foarte mulți angajați care își folosesc funcțiile publice pentru a trage beneficii în firmele private pe care le dețin”, a mai spus Tuluc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Georgescu

Acum 14 ani

Foarte adevarat! Sa terminam cu cheltuielile aiurea, facute de bugetari. Pe langa faptul ca sunt peste 700 de angajati in primarie, mai au si salarii mari. Nemaivorbind de sporuri.
Raspunde

ilie

Acum 14 ani

daca vrei sa paralizezi un oras care este in plina dezvoltare trebuie doar sa lovesti administratia.ca sa nu uit HERR georgescu ce te manaca mai mult:banii care nu ai sau banii pe care o sa ai odata? stai cuminte la drepti si lasa totul asa cum meriti.
Raspunde

ilie

Acum 14 ani

lovitura la cenzura pentu administratie este un catalizator pentru "CRIZA"
Raspunde

ilie

Acum 14 ani

Raspunde

,m.p

Acum 14 ani

m-am saturat de "panseurile"ipocrite ale lui Tuluc....ipocrite si nefundamentate.
Raspunde

claus

Acum 14 ani

acum stim cine sta in spatele acestui proiect "independent" numit Turnul Sfatului
Raspunde

atom

Acum 14 ani

ce realizari personale are Tuluc ? nimeni nu l-a agreat pe acest taran din moldova, indiferent pe unde a lucrat in sibiu ! nici macar noi din pc nu il agreem, dar numirea a venit de la centru.
Raspunde

ben

Acum 14 ani

costa mai putin decit bordurile,sau decit vila de la vama cucului facuta cu personalul de la drumuri si poduri(cei din slimnic) regreti dupa pdl ti se rupe inima de cind ai fost demis
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus