Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Rondul, 28 august

Şocat de hărnicia românilor, un om de afaceri din Germania care a importat de la noi forţă de muncă a chemat popa să le facă slujbă. De Rusalii. "Angajatorul german a fost extrem de mulţumit de serviciile românilor şi, ca răsplată, a organizat, pe 7 iunie, o slujbă oficiată de un preot român pentru a marca Rusaliile sărbătorite de ortodocşi. Totodată, AJOFM Sibiu a primit şi o dovadă certă a faptului că angajatorul german a fost mulţumit de munca celor 10 români. Este vorba despre un articol publicat în cotidianul Schaumburger Nechrichten, în data de 10 iulie 2009, care are titlul “Foarte mulţumiţi de recolta de căpşuni”. Potrivit aceleiaşi surse, articolul este însoţit şi de o fotografie în care apar lucrători romani şi polonezi, culegand căpşuni", scrie Rondul.
La Mediaş s-au găsit case fără fundaţii. Care evident că tremură şi urmează să cadă. Scrie Iooooon Gârnooooood. "Zece imobile situate pe strada Nicolae Iorga din Mediaş, de la numerele 9 – 29, se pot surpa la cele mai mici vibraţii, din cauza faptului că nu au fundaţie. Primul semnal de alarmă a apărut în aceste zile când se efectuează lucrări de dalare a străzii şi trotuarelor din zonă. Astfel, la puţină vreme după ce muncitorii au folosit utilajele de tasat, pereţii casei cu numărul 27 aparţinând Mariei Tomoş au crăpat şi s-au deplasat, mai ceva decât în urma unui cutremur de mare intensitate".

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus