Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Criza restrange spatiile Flamingo din Sibiu

Grupul Flamingo a decis să păstreze în oraşul Sibiu doar locaţia Flanco World, inaugurată spre finele anului trecut în cadrul parcului de retail Sibiu Shopping City. Grupul a închis magazinul Flanco de pe şoseaua Alba Iulia încă din 27 iulie, sibienii care plăteau aici ratele fiind deja îndrumaţi către locaţia din Şelimbăr. în plus, Flamingo Internaţional a decis să închidă permanent magazinul Flamingo Computers. Potrivit lui Adrian Olteanu, director adjunct al Flamingo International, compania a luat decizia închiderii Flamingo Computers ca urmare a scăderii intensității activității de retail. Oficialul Flamingo precizează însă că o redresare a pieţei ar putea determina compania să îşi extindă din nou reţeaua din Sibiu. "O eventuală extindere pe piața din Sibiu ar putea fi posibilă o dată cu redresarea pieții specializate", spune Adrian Olteanu. Flanco World, cu o suprafaţă de 1.300 metri pătraţi, a fost inaugurat concomitent cu magazinul Flamingo Computers în cadrul parcului de retail de la Şelimbăr, în noiembrie 2008, în urma unei investiţii de circa 900.000 de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus