Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Zilele baschetului, la final

Zilele baschetului sibian, care au început vineri cu meciurile de street-ball, la categoriile de vârstă 14, 16, 18 şi 20 de ani, s-au terminat aseară cu finalele la street-ball la categoriile respective şi cu proiecţia finalei din 1995. Dintre cele 30 de echipe înscrise la „Zilele baschetului”, au rămas patru echipe finaliste dintre cele opt care s-au bătut pentru a câştiga. Aseară, la sala de lângă Teatru s-au disputat finalele pe categorii de vârstă. Dacă cei mai mici, de 14 şi 16 ani, au încercat să se ridice la nivelul celor mari şi să facă show, categoriile 18 şi 20 de ani au fost mai mult pe placul publicului. Cea mai spectaculoasă finală a fost la categoria 20 de ani, echipa din Sibiu jucând cu o echipă care a venit tocmai din Craiova. Bineînţeles, sibienii au ieşit învingători fără drept de apel, cu 16-6. După premierea câştigătorilor, a fost rândul foştilor jucători ai CSU să fie premiaţi. Bogdan Spânu, Cornel Alecu, Ovidiu Teleabă, Mircea Vulc şi soţia regretatului Elemer Tordai au fost premiaţi cu câte o plachetă aniversară. A urmat proiecţia finalei de vis din 1995, când CSU Sibiu a câştigat finala contra Stelei Bucureşti şi a fost pentru prima dată campioană României. „Nu am avut lotul necesar atunci când am câştigat, mulţi n-au crezut că vom câştiga, dar am făcut-o”, a declarat Mircea Vulc, actualmente director executiv la CSU Sibiu. Cei aproximativ 100 de spectatori, dintre care s-au numărat şi jucătorii actuali ai CSU, Darnell Clavon, Calvin, Smith, Brown şi Lefter au urmărit proiecţia finalei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus