Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Legea Cazan, impotriva turismului electoral

9000 de calculatoare, 6000 de telefoane mobile, un server, plus o conecţiune securizată la internet. Aceasta este propunerea deputatului PNL de Sibiu, Mircea Cazan, prin care vrea să stopeze turismul electoral. Conform unui proiect de lege ce va fi iniţiat de liberalii Mircea Cazan şi Relu Fenechiu, fiecare secţie de votare ar trebui să aibă o legătură pe internet cu un server la Bucureşti unde va fi trecut codul numeric personal al celor care se prezintă la vot, pentru a bloca posibilitatea de a vota de două ori.
"PD-L nu doreşte promovarea acestei legi, nu are niciun interes ca această lege să fie aprobată până la alegerile prezidenţiale. Am discutat cu premierul Emil Boc pentru a face o ordonanţă de urgenţă şi ne-a refuzat. Pentru noi este clar de ce”, a explicat astăzi preşedintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

penele mele

Acum 14 ani

Si cele 9000 de calculatoare sa fie cumparate de la firmele grupului Verena, iar conexiunea prin Radiocomunicatii! Si marmota! Mai lasa-ne Cazane!
Raspunde

PeNeLe tale

Acum 14 ani

in urma ai ramas baiete, au trecut de mult acele vremuri ... am trecut chiar in sec.XXI, dar totusi a facut si cazan asta ceva, ne-a adus internetul si ne-a dat calc. sa il putem balacari ... istoria si inceputurile se uita, ramine doar interesul nostru de moment ...
Raspunde

Andrei

Acum 14 ani

Pai daca si Boc te-a refuzat, ne pare foarte rau de tine! Si noua ne este clar de ce...
Raspunde

Alegatorul motivat

Acum 14 ani

Daca s-ar pune in aplicare propunerea legislativa a lui Cazan, ar insemna ca si-a taiat singur creanga de sub picioare, pentru ca nu ar mai prinde in veci un nou mandat. Stie el de ce...
Raspunde

cori

Acum 14 ani

De ce credeti ca ne-am trzit cu o gaura de 2,5 miliarde euro lasata de liberali.Pai uite de ce in mandatul lor pe la toate institutiile unde au fost au cumparet masini peste masini,calculatoare la tor omu cu pretul triplu,telefoane,mobilier la pret de te uiti crucis.Doamne iarta-l ca nu stie ce face si zice.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus