Joi,
04.06.2020
Innorat
Acum
7°C

Cazan: „Cerem demisia guvernului! Au modificat modificarea!”

17 Septembrie 2009 15:32

Preşedintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan, reclamă faptul că guvernul a schimbat deja pachetul de legi privind educaţia după răspunderea guvernamentală. „Cerem premierului Boc să plece de urgenţă de la Palatul Victoria cu tot cabinetul său de amatori, pentru încălcarea grosolană a tuturor legilor şi regulilor care formează statul de drept”, se arată într-un comunicat de presă.
Conform liberalilor, s-a produs un fapt fără precedent în statele democratice: după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe o formă a proiectului de Lege a Educaţiei Naţionale, ea a fost modificată ulterior. În timp ce pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe cd-urile înmânate tuturor parlamentarilor Legea Educaţiei are 336 de articole, în varianta de pe site-ul Guvernului are doar 331 de articole.
„Neconstituţionalitatea demersului Guvernului, care îşi bate joc în continuare de Parlament, este un motiv în plus care justifică moţiunea de cenzură pe care PNL intenţionează să o depună”, mai spusn liberalii.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Uite cine vorbeste!

Acum 10 ani

Ce intelingent! A reusit sa editeze fraze intregi ...pe cind noi de abia putem edita propozitii simple.Doamne, ptui sa nu-l deochi,ca destept graieste.
Raspunde

Ja,ja

Acum 10 ani

doi hotzi, care ...ne-au facut!
Raspunde

Ilie Meserie

Acum 10 ani

Las'ca razgandeala a fost inventata de Slabiceanu!
Raspunde

Popa Duhu

Acum 10 ani

Johannis presedinte si Cazan prim-ministru si ne-am facut !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus