Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Monitorul simte ca a merita sa rescrie despre Aeroport

Florin Mărunţelu este autorul articolului de deschidere din Monitorul de Sibiu: "Lucrări de mântuială la Aeroport", articol picat pe prima pagină după serialul dedicat şefilor Romgaz, serial trecut, acum, mai înspre coada ziarului. Cu mare înflăcărare, Mărunţelul reia la enumerat mai toate problemele semnalate de în restul presei încă de acum trei săptămâni. Dar, vorba ceea, repetiţia e mama învăţăturii şi, dacă subiectul e bun, ce mai contează că a fost dezbătut şi în alte părţi.




Ceea ce nu se poate spune despre genialul titlu semnat de Margareta Lupu: "Ofensiva paşnică împotriva criminalităţii". Despre ce este vorba în textul cu acest titlu vă lăsăm să descoperiţi singuri, că nouă ne-a fost teamă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 344

Comentarii

1 comentarii

Gica

Acum 14 ani

Voi numai aveti cu ce sa va umpleti paginiile,de comentati ,ca mari cenzori,celelalte ziare locale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus