Sâmbătă,
17.04.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Viorica Dăncilă, așteptată la Sibiu. Alegeri în PSD

Viorica Dăncilă, așteptată la Sibiu. Alegeri în PSD

Premierul Viorica Dăncilă este invitată sâmbătă în Sibiu, pentru a participa la alegerile organizate în cadrul organizației județene a PSD. ”Doamna Dăncilă a fost invitată la eveniment, dar nu avem încă o confirmare oficială. Da, alegerile sunt programate pentru sâmbătă, însă la această oră încă nu avem confirmată ora și nici locul de desfășurare al evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Sibiu, Margareta Lupu.

Alegerile în PSD Sibiu, poveste lungă

Noii lideri ai PSD au decis la începutul lunii iunie să continue procesul de alegeri în cadrul organizațiilor unde există o conducere interimară, Sibiul aflându-se în această situație.

Alegerile de aici erau programate ultima dată la mijlocul lunii martie, dar au fost amânate după ce la data fixată, președintele de atunci al partidului, Liviu Dragnea, nu a putut ajunge în oraș, din cauza problemelor de sănătate. Dragnea a fost internat în spital atunci, acuzând dureri în zona spatelui.

Bogdan Trif este președinte interimar al PSD Sibiu din aprilie 2017. Până să preia el conducerea organizația era condusă de Ovidiu Sitterli, acesta demisionând invocând motive personale. Ultimul președinte ales al organizației a fost Ioan Cindrea.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sf.Gheorghe

Acum 1 an

are viza de ardeal ???
Raspunde

Liviug

Acum 1 an

Doar de teleorman!
Raspunde

///

Acum 1 an

Ar fi o solutie...
Raspunde

Mhircia

Acum 1 an

Sper ca se gasesc minim 100 de persoane sa o intampine cu urari de bine si abecedare...
Raspunde

asteptam serial

Acum 1 an

No fain! Voturi, intrigi, emotii, pupaturi. Ca pe vremea lui Nelu si nea Ionica Cine-s candidatii??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus