Duminică,
07.06.2020
Innorat
Acum
17°C

Boc il remaniaza pe Nica. Vine Blaga?

28 Septembrie 2009 11:18

Prim-ministrul României, Emil Boc, a anunţat în această dimineaţă că îl va remania pe ministrul de interne, Dan Nica, transmite Hotnews. Premierul a anunţat deja şi coaliţia PSD-PD-L cu privire la decizia sa. Partidul Social Democrat are la dispoziţie 24 de ore pentru a veni cu un nou candidat pentru portofoliul internelor. În cazul în care social-democraţii nu vor reuşi să impună o persoană pe acest post, premierul va numi un ministru interimar. Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a ieşit imediat cu o declaraţie de presă, în care l-a atacat pe preşedintele Traian Băsescu. Potrivit lui Geoană, remanierea lui Nica înseamnă un culoar deschis pentru Vasile Blaga, cel care coordonează campania electorală a PD-L.
Premierul Emil Boc consideră că în timpul mandatului lui Nica, siguranţa cetăţenilor s-a deteriorat, iar oamenii se simt ameninţaţi, atât pe stradă cât şi în casă.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus