Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Boc il remaniaza pe Nica. Vine Blaga?

Prim-ministrul României, Emil Boc, a anunţat în această dimineaţă că îl va remania pe ministrul de interne, Dan Nica, transmite Hotnews. Premierul a anunţat deja şi coaliţia PSD-PD-L cu privire la decizia sa. Partidul Social Democrat are la dispoziţie 24 de ore pentru a veni cu un nou candidat pentru portofoliul internelor. În cazul în care social-democraţii nu vor reuşi să impună o persoană pe acest post, premierul va numi un ministru interimar. Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a ieşit imediat cu o declaraţie de presă, în care l-a atacat pe preşedintele Traian Băsescu. Potrivit lui Geoană, remanierea lui Nica înseamnă un culoar deschis pentru Vasile Blaga, cel care coordonează campania electorală a PD-L.
Premierul Emil Boc consideră că în timpul mandatului lui Nica, siguranţa cetăţenilor s-a deteriorat, iar oamenii se simt ameninţaţi, atât pe stradă cât şi în casă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus