Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Cenaclul Astra se va reuni luni

Club Astra se va reuni luni, pe 5 octombrie, la ora 18:00, la Sala de consiliu a Bibliotecii Astra (Corpul B, et. I). Dacă data trecută, cel care a citit poezie şi proză, a fost Andrei Benedek, de această dată cele care vor fi sub lupa observatorilor vor fi Emilia Zăinel (poezie) şi Marinela Porumb (proză). Pentru cei care vor să citească textele discutate la cenacul pot citi revista Profil Cultural, unde vor fi publicate o parte din texte sau on-line, pe blogul clubului Astra, http://clubastra.blogspot.com/. Membrii clubului sunt renumiţi atât la nivel local cât şi la nivel naţional. Printre aceştia se numără: Dumitru Chioaru, Mihai Curtean, Dan Herciu, Călin Sămărghiţan, Siviu Guga, Ioan Radu Văcărescu, Radu Vancu, Dragoş Varga sau Rita Chirian. Cenacul, ce are o vechime de aproximativ doi ani este organizat de Biblioteca Astra şi Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Sibiu în colaborare cu revistele de cultură Euphorion, Profil Cultural şi Transilvania. Toţi cei interesaţi de cultură, în general, şi de literatură, în special, sunt aşteptaţi la întâlnirile clubului şi pe blogul cenaclului. Ca de fiecare dată, poetul sibian Mihai Curtean va modera discuţiile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus