Marţi,
22.06.2021
Cer Senin
Acum
27°C

Ariton muta pionii tehnocrati

Preşedintele PD-L Sibiu, Ion Ariton a propus premierului Emil Boc doi tehnocraţi în funcţia de subprefect. Cei doi, Pavel Daniela Paraschiva şi Rareş Macrea sunt manageri publici în cadrul Prefecturii Sibiu şi au schimbat în funcţie doi membrii PSD cu vechime în partid, Amalia Cindrea şi Florin Orlăţan. Numirea celor doi a luat prin surprindere o serie de membri de partid, care ar fi dorit continuarea promovării în funcţii publice a unor persoane care au ajutat partidul în timpul campaniilor electorale.
Executivul a luat astăzi o serie de hotărâri privind eliberări şi numiri în funcţie de subprefecţi. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a anunţat eliberarea din funcţie a 23 de subprefecţi din 15 judeţe, şi numirea în funcţie a 16 subprefecţi, dintre care 3 prin mobilitate din rândul inspectorilor guvernamentali.

Comentarii

1 comentarii

VASILE

Acum 11 ani

CE AU FACUT TEHNOCRATII ASTIA IN VIATA LOR? CARE SUNT REZULTATELE LOR PROFESIONALE? ASTA E DOCUMENTARE? SUNT MEMBRII PDL!!!!!!!!! ASTA E!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus