Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Centrul vechi al Mediasului va fi impanzit cu bariere

17 bariere automate vor fi montate în centrul vechi al municipiului Mediaş, în cadrul noului sistem de acces implementat de administraţia locală. Riveranii vor intra în perimetrul centrului vechi pe baza unor cartele de proximitate, iar vizitatorii vor primi, la fiecare intrare, un tichet cu cod de bare. Pe baza acestui tichet, la ieşire, ei vor plăti costul parcării. Câte o barieră dublă de intrare şi ieşire va fi montată la intrarea pe strada J. Honterus, pe str. I.G. Duca, iar câte o barieră simplă va fi amplasată pe strada N. Iorga şi M. Kogălniceanu. O altă barieră simplă va fi montată la intrarea în parcarea din spatele Primăriei Mediaş. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1,46 milioane de lei, fără TVA, această sumă fiind prezentată şi în licitaţia lansată de Primăria Mediaş pentru angajarea unei firme care să execute lucrările necesare. Termenul de finalizare a acestora este de 24 de luni de la data atribuirii contractului. Ofertele depuse în cadrul licitaţiei vor fi deschise pe 23 noiembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 348

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 12 ani

Doi ani pentru a monta 17 bariere, adica 42 de zile pentru o bariera ? Cam rapid ritmul sau mi se pare doar mie ?
Raspunde

florian

Acum 12 ani

daca 17 costa atat ,una la intrare si una la iesire si patru pentru persoane si monitorizare cat costa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus