Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Imoinvest cauta clienti in randul studentilor

Firma clujeană Imoinvest SA, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Dumbrava din Sibiu, mizează pe cartea studenţilor, în încercarea de a vinde restul locuinţelor rămase disponibile, la mai bine de doi ani de la finalizarea proiectului sibian. Imoinvest, firmă membră a grupului financiar Imofinance, a lansat o campanie numită “Student casa”, prin care încearcă să convingă studenţii şi pe părinţii acestora că achiziţia în rate a unei locuinţe este mai avantajoasă decât plata unei chiriei. Mai precis, campania oferă un preţ promoţional pentru cele 12 locuinţe pe care firma le mai are de vânzare în cadrul ansamblului rezidenţial, însă aceast procedură implică accesarea programului Prima Casă. Firma clujeană consideră că prin noua campanie vine să rezolve şi o parte din probleme de cazare cu care se confruntă o parte mică din studenţii la universităţile sibiene. Campania expiră la finele acestui an.
"La campania `Student casa` pot participa toţi studenţii sau părinţii acestora, care vor să achiziţioneze, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2009, unul dintre apartamentele din cadrul ansamblului rezidenţial Dumbrava din Sibiu. Obiectivul campaniei `Student casa` este acela de a contribui eficient la rezolvarea problemei locative ce se manifestă la nivelul centrului universitar sibian, în ceea ce priveşte spaţiile de cazare pentru studenţi", arată reprezentanţii Imoinvest. În momentul de faţă, în Sibiu studiază aproximativ 30.000 de studenţi, dintre care peste 65% locuiesc în chirie sau în cadrul căminelor studenţeşti, estimează Imoinvest.
"Pe fondul lipsei unor politici de tineret coerente şi orientate spre rezolvarea problemelor reale cu care se confruntă această categorie socială, mediul de afaceri are datoria de a încerca să contribuie concret la găsirea unor soluţii de ameliorare a situaţiei existente, ţinând cont că mediul universitar este principala sursă de forţă de muncă înalt calificată", a declarat Iosif Pop, preşedintele grupului financiar Imofinance.
Imoinvest încearcă să vândă, în cadrul ansamblului rezidenţial Dumbrava, apartamente de una şi două camere, cu suprafeţe utile cuprinse îintre 58 şi 86 mp, cu balcon, loc de parcare, spatii verzi şi "punct gospodaresc".
"Calculul pe care l-am făcut este simplu. Banii risipiţi de părinţi pe chirie, pe parcursul anilor de studenţie, se pot transforma într-o bază solidă pentru o investiţie în viitorul copiilor, peste 50 la sută din costul unui apartament din cadrul ansamblului rezidenţial Dumbrava putând fi achitat într-un astfel de orizont de timp”, a mai spus Iosif Pop.
Regulamentul de desfăşurare al campaniei “Student casa” este publicat pe site-ul Grupului Financiar Imofinance.

Ansamblul rezidenţial Dumbrava, din Sibiu, se află în zona străzii Siretului şi grupează 160 de apartamente în şapte blocuri. Ansamblul a fost inaugurat la finele anului 2007, reprezentând o investiţie de circa 12 milioane euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus