Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Dan Nanu renunta la terenul din Cartierul Tineretului

Fostul consilier local Dan Nanu şi alţi patru sibieni au decis să renunţe la terenurile primite gratuit din partea administraţiei locale pentru a-şi ridica o casă. Decizia de renunţare va fi însoţită de o hotărâre a Consiliului Local Sibiu, ce urmează să fie adoptată peste două zile. Alte două terenuri din Cartierul Tineretului urmează să fie eliberate, "consemnându-se situaţii de deces ale beneficiarilor acestor terenuri", se arată într-un raport al administraţiei locale. În Cartierul Tineretului au fost împărţite 416 loturi în anul 2006. În toamna acestui an, consilierii locali au aprobat vânzarea acestor terenuri către cei care doresc acest lucru. Preţul stabilit a fost de 380 de lei pentru un metru pătrat, fără TVA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

ad

Acum 13 ani

pai era cazul, nu de alta dar tipul era in incompatibilitate si casa de la ANL si teren de casa de la primarie...
Raspunde

zambilica

Acum 13 ani

Pana le baga sasul utilitati in Cartierul Tineretului sau pana sa adune banii care li se cer cu nesimtire pe acele terenuri, initial GRATUITE, vor da coltul si ceilalti!
Raspunde

SIBY

Acum 13 ani

PAI DE UNDE SA MAI SCOATA PRIMARIA BANI CA SA ACOPERE CREDITELE LUATE PTR. CAPITALA 2007? DIN VANZARILE DE CASE, TERENURI SI AMENZILE DE LA PARCARI SI MILITIA COMUNITARA!!!
Raspunde

un om informat

Acum 13 ani

cererea de renuntare s-a facut acum un an si jumatate, .....dar se vede cat de operativi si eficienti sunt cei din primarie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus