Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Premiul Festivalului de Dans a plecat la Galati

Trofeul festivalului a fost câştigat de Formaţia de Dans „Stance” din Galaţi.

Festivalul Naţional Studenţesc de Dans „Dans Festival Sibiu 2009” şi-a închis duminică porţile. După un maraton de cinci ore de concurs şi o seară întreagă dedicată merituoşilor câştigători, după recitalurile extraordinare oferite de Compania de Dans Kud Abrasevic din Serbia, cei peste 300 de participanţi s-au îndreptat spre casă.

Premiile au fost acordate de juriul de specialitate alcătuit din următorii specialişti în domeniu: Scott Jhonston – preşedintele juriului, Ovidiu Dragoman, Valentin Barteş,
Marin Ciucă, Mihai Constantin Ranin

Juriul a punctat impresia artistică, compoziţia coregrafică, valoarea interpretativă şi originalitatea.

„Ediţia din acest an s-a dovedit a fi un real succes, datorită numărului impresionant de participanţi în concurs care  prin pregătire şi dăruire au reuşit să pună în scenă momente inedite sub o coregrafie originală. Pe această cale mulţumim finanţatorilor, partenerilor şi sponsorilor, şi nu în ultimul rand publicului sibian care ne-a susţinut pe tot parcursul festivalului“, a declarat Gheorghe Sterp-Vingărzan, directorul coordonator adjunct al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus