Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

700.000 de intrebari pentru Putin

Publicul rus i-a adresat circa 700.000 de întrebări premierului Vladimir Putin, care participă, joi după-amiază, la o emisiune de întrebări şi răspunsuri, difuzată de posturile naţionale de radio şi televiziune ruseşti, informează Itar-Tass. Oficialii de la serviciul de presă al premierului susţin că au primit circa 470.000 de telefoane, 150.000 de mesaje şi 37.000 de scrisori pe adresa de Internet a programului, www.moskva-putinu.ru.

Joi, 3 decembrie, Vladimir Putin va sta de vorbă cu naţiunea prin intermediul principalelor posturi de radio şi televiziune, precum şi prin Internet, în baza unei tradiţii create în ultimii opt ani.

Vor fi amplasate care de transmisie în diferite zone ale ţării, pentru ca cetăţenii ruşi să poată adresa întrebări în direct.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Vladimir Putin

Vizualizari: 336

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus