Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Transgaz primeste finantare de 14 milioane euro

Proiectele Transgaz (TGN) de dezvoltare a conductelor de interconectare între sistemul de transport al gazelor naturale din Romania cu cele din Bulgaria şi Ungaria vor fi cofinanţate din fonduri europene, cu o sumă totală de 14 mil. euro, în cadrul Planului European de Redresare Economică. "Comisia Europeană a selectat toate cele trei proiecte transmise în luna iulie 2009 de SNTGN Transgaz în cadrul Planului European de Redresare Economica, pentru a primi cofinanţare din fonduri europene", arată un document al Direcţiei Cooperare Internaţională şi Afaceri Europene din cadrul Ministerului Economiei (ME). Transgaz Mediaş va asigura pentru aceste proiecte o finanţare de aproximativ 34 mil. euro. Potrivit ME, Comisia Europeana va aproba deciziile pentru acordarea asistenţei financiare pentru fiecare proiect în parte în cursul lunii februarie 2010. Ministerul Economiei deţine 73,5% din capitalul Transgaz, iar Fondul Proprietatea 14,98%. C Transgaz estimează pentru acest an un profit net de 295 milioane lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus