Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Pastile impotriva ridurilor

Oamenii de ştinţă au creat o pastilă care, luată zilnic, eliberează nutrienţii necesari pentru prevenirea ridurilor. Mai mult, ea conţine un compus din roşii care ar proteja celulele pielii şi ar accelera creşterea unora noi, scrie "Mail Online".
Pastilele, Inneov fermete, au fost testate pe două grupuri de femei, 90 dintre ele ajunseseră deja la menopauză şi aveau vârste cuprinse între 51 şi 69 de ani, iar 70 aveau în jur de 45 de ani. Unele au primit medicamentul minune şi celelalte au luat un placebo. După şase luni de utilizare zilnică, femeile care au primit pastila antirid aveau elasticitatea pielii cu 8,7% mai bună decât celelalte.
Noul medicament face parte dintr-o aşa numită clasă "cosmeceutice", tratamente de înfrumuseţare care ar lucra din interiorul corpului spre deosebire de cele aplicate pe piele sau păr. Deoarece Inneov Fermete este luată zilnic, producătorii speră ca ea să devină un produs asemănător cu suplimentele de vitamine. Pastilele pot fi achiziţionate din Europa sau Sudul Africii şi tratamentul pentru zece zile costă în jur de 30 de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus