Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Incepe returul

Echipele sibiene se pregătesc intens în aceste săptămâni pentru returul campionatelor în care evoluează. Cu puţine schimbări la nivelul loturilor, echipele sibiene au început deja perioada de readaptare la efort, pentru unii urmând cantonamente, pentru alţii antrenamente în sală

Gaziştii se pregătesc de retur


Singura echipă sibiană aflată în Liga I la Fotbal, Gaz Metan Mediaş, s-a reunit joi, pentru pregătirea premergătoare returului Ligii I. Tehnicianul Cristi Pustai nu se poate baza pe întreg lotul pentru că jucătorii de peste hotare încă nu au ajuns în ţară. Cei doi sârbi tocmai ce au sărbătorit Crăciunul, Eric de Oliveira va ajunge în ţară de abia mâine iar jucătorul georgian al Gazului de abia duminică. „E o perioadă de început în care va mai plana incertitudinea unor jucători care s-ar putea să vină în probe. Vom avea o perioadă mai lungă de tatonări, suntem şi în tratative cu unii jucători. Nu vă pot dezvălui numele pentru că sunt jucători liberi de contract care au mai multe oferte şi de la care aşteptăm un răspuns”, spune Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş.
Cu o săptămână înaintea începerii campionatului, medieşenii au stabilit un campionat amical cu Unirea Alba Iulia care se va desfăşura la Mediaş. Gaziştii se vor pregăti la Mediaş până pe 24 ianuarie, atunci când vor pleca într-un cantonament de două săptămâni în staţiunea turcă Antalya. Tehnicianul medieşean îl testează în aceste zile şi pe Alin Liţu, fostul atacant al Stelei, care a mai fost în probe la Mediaş, conducerea urmând să ia o decizie la finalul perioadei de pregătire.
Programul echipei:
FC Vaslui (a)
Universitatea Craiova (d)
Internaţional Curtea de Argeş (a)
FC Ceahlăul Piatra Neamţ (d)
CFR Cluj (a)
Steaua Bucureşti (d)
FC Oţelul Galaţi (a)
Dinamo Bucureşti (d)
Unirea Urziceni (d)
Pandurii Târgu Jiu (a)
FC Braşov (d)
Gloria Bistriţa (a)
Politehnica Iaşi (d)
Rapid Bucureşti (a)
FC Timişoara (d)
Unirea Alba Iulia (a)
Astra Ploieşti (d)

CSU schimbă pivoţii


Echipa de baschet CSU Sibiu îşi aşteaptă încă toţi jucătorii, unii dintre ei fiind plecaţi peste hotare pentru sărbătorile de iarnă. Jason Smith şi Terrance Roberson încă nu au revenit în ţară. În pauza competiţională, CSU a decis să schimbe unul dintre jucători. Pivotul Calvin Roland a fost pus pe liber iar în locul său a fost transferat Justin Herndon. Americanul are 26 de ani, 208 cm şi evoluează ca centru. El a mai jucat în România, făcând parte din lotul echipei CS Otopeni în sezonul 2007-2008.
Programul echipei
Steaua Bucureşti (a)
Gladiator Cluj Napoca (a)
Energia Rovinari (d)
Elba Timişoara (a)
SCM U Craiova (d)
Dinamo Bucureşti (a)
BC Mureş (d)
CSU Braşov (a)
CSM Bucureşti (d)
Gaz Metan Mediaş (a)
CS Otopeni (d)
U Cluj (a)
CSM Oradea (d)
CSU Ploieşti (a)
BCM Piteşti (d)

Gazul porneşte de pe locul III


Baschetbaliştii de la Gaz Metan Mediaş s-au relaxat ceva prea devreme. Pentru că au pierdut ultimul meci din campionat, împotriva modestei BC Mureşul Târgu Mureş, medieşenii au ratat şansa de a ierna pe prima poziţie a campionatului naţional de baschet, cedată astfel clujenilor de la Mobitelco. Echipa de pe Târnavă l-a înlocuit în lot pe Kitwana Rhymer, care a întârziat să se prezinte la lot cu MVP-ul ligii ucrainiene, sârbul Milos Pavlovic, centru de 210 cm şi 105 kg. Cu Bruno Soce în frunte, medieşenii se anunţă drept candidaţi la titlul de campioni ai ediţiei actuale de campionat.
Programul echipei
CSU Braşov (d)
CSM Bucureşti (a)
Gladiator Cluj Napoca (d)
CS Otopeni (d)
U Cluj (a)
CSM Oradea (d)
CSU Ploieşti (a)
BCM Piteşti (d)
Steaua Bucureşti (a)
CSU Atlassib (d)
Energia Rovinari (a)
Elba Timişoara (d)
SCM Craiova (a)
Dinamo Bucureşti (d)
BC Mureş (a)


Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

me

Acum 14 ani

pana pe data de 10, cand ai scris articolul, s-a mai facut o inlocuire la CSU.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus