Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Garsoniera sau doua camere?

Dacă e criză, atunci orice cetăţean e obligat să economisească. Drept consecinţă, dacă are de unde să aleagă, atunci ar da apartamentul de două camere, pe o garsonieră. E spaţiu mai mic de încălzit, factură mai mică la întreţinere. Chiria este şi ea mai mică. Ai avantajul de a păstra în familie o atmosferă mai intimă. Sunt mai apropiaţi unii de alţii. Dacă sunt prea mulţi, atunci mai dai afară. Dacă tot e criză. Care ar fi dezavantajele? Disconfort, poate. Nu mai ai un loc al tău să citeşti ceva, intri direct de afară, fără un pic de hol. Şi dacă va trece criza, ce faci? Te muţi iar la două camere? E vorba desigur de dezbaterea dacă am avea nevoie de un parlament uni sau bi-cameral.
Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii „Lucian Blaga” îi invită pe cei interesanţi să participe la masa rotundă cu tema: "Unicameralism sau bicameralism pentru Parlamentul României? Forme fără fond sau performanţă instituţională?" Întâlnirea se doreşte a fi un prilej pentru reprezentanţii comunităţii, ai societăţii civile, ai partidelor politice, ai mass-media şi ai mediului academic de a pune în discuţie problematica reformei instituţionale în România. Dezbaterea va avea loc vineri, 22 ianuarie 2010, orele 16.00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 34, etajul II, sala 204.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Luthe, ce te

Acum 12 ani

evident, ne trebuie apartament cu o suta de camere mari, spatioase. ca atare, sa nu ajunga , Doamne fereste, parlaMentul unicameral, ci sa se reformeze intr-unul multicameral. si toata gloata ce s-o aduna pe acolo s-o platesti tu, aline.
Raspunde

lol

Acum 12 ani

Hai sa vorbim discutii si in articol si la Lucian Bleaga. Mese rotunde pentru participanti cu cap patrat!
Raspunde

nik

Acum 12 ani

Raspunde

nik

Acum 12 ani

Raspunde

nik

Acum 12 ani

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus