Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un batran a murit intr-un incendiu izbucnit de la o tigara

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Alma, judeţul Sibiu, a murit, vineri, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de un incendiu care a izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigară aprinsă, relatează Mediafax. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, incendiul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au acţionat detaşamentul de pompieri din Mediaş şi Serviciul de Pompieri Voluntari din localitate. "În timpul manevrelor de stingere s-a constatat că există o victimă de aproximativ 70 de ani, un bărbat care locuia singur", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Diana Lazăr. Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat doar la dormitorul casei şi, din primele cercetări, se pare că focul a izbucnit de la o ţigară aprinsă. Pompierii şi poliţiştii urmează să stabilească exact cauzele producerii incendiului. Potrivit ISU, pagubele produse de incendiu să ridică la 35.000 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 876

Comentarii

1 comentarii

Gigelius von Poplaca

Acum 14 ani

Fumatul poate duce la infertilitate, la impotenta, la certuri cu nefumatorii, creste riscul de boli cardio-vasculare, imbatraneste prematur, si in final fumatul poate ucide. Mai bun este stressul de zi cu zi, indus de cei care ne conduc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus