Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Reforma in PD-L. In aceasta saptamana la Brasov

După ce au început să se agite apele în PSD, acum a venit şi rândul democrat-liberalilor să-şi facă planuri de viitor. În această săptămână vor continua în cadrul PD-L discuţiile cu privire la ce ar trebui să se întâmple în partid. Primul pas a fost făcut la sfârşitul săptămânii trecute, când în Poiana Braşov s-a strâns conducerea partidului pentru a discuta viitorul partidului. Şi în PD-L se confruntă două tabere: reformiştii şi conservatorii. Discuţiile încep de la sigla şi numle partidului şi se încheie la doctrină. Totul poate fi schimbat. Şi timp este, penru că până la viitoarele alegeri mai sunt trei ani.
Europarlamentarul Cristian Preda este purtătorul de cuvânt al reformiştilor. Conservatorii sunt reprezentaţi de miniştrii din ultimul timp ai PD-L: Radu Berceanu, Vasile Blaga, Adriean Videanu, etc.
Sibiul este reprezentat în aceste discute de cei doi vicepreşedinţi: Cornel Ştirbeţ şi Raluca Turcan şi de preşedintele organizaţiei, Ion Ariton. Punctul lor de vedere: necunoscut. Singura scăpare i-a aparţinut deputatului Cornel Ştirbeţ, care a recunoscut că nu a fost de acord cu candidatura lui Honorius Prigoană la alegerile din Colegiul 1 din Bucureşti. „Nu am fost de acord cu această candidatură şi mi-am expus punctul de vedere”, a spus Ştirbeţ, fără a motiva şi care a fost cauza.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus