Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Megan Fox – la un pas sa ia Zmeura de Aur

Actorii Sandra Bullock, Megan Fox, Sarah Jessica Parker, Ben Affleck şi John Travolta se numără printre nominalizaţii celei de-a 30-a ediţii a premiilor Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste filme sau prestaţii actoriceşti, informează accesshollywood,com, citat de Mediafax.

Peliculele "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "Land of the Lost" au primit, luni, câte şapte nominalizări la Zmeura de Aur, inclusiv la categoria "cel mai prost film al anului 2009". Starurile din aceste două filme, Megan Fox, respectiv Will Ferrell, au fost nominalizate la categoria "cea mai proastă interpretare feminină", respectiv "cea mai proastă interpretare masculină".

Celelalte trei pelicule nominalizate la categoria "cel mai prost film al anului 2009" sunt comedia "All About Steve", cu Sandra Bullock, filmul de acţiune "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei" şi comedia "Old Dogs/ Vechi tovarăşi", cu Robin Williams şi John Travolta.

Sandra Bullock a fost nominalizată la categoria "cea mai proastă interpretare feminină", pentru rolul din comedia "All About Steve". Totuşi, actriţa americană a primit, luna aceasta, un premiu Globul de Aur pentru rolul din drama "The Blind Side" şi este considerată una dintre favoritele la nominalizările pentru Oscar, ce vor fi anunţate marţi.

"Ea ar putea fi prima persoană care câştigă atât o Zmeură de Aur, cât şi un Oscar, în acelaşi weekend", a declarat John Wilson, fondatorul Golden Raspberry Awards, aflate în acest an la cea de-a 30-a ediţie. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 6 martie, cu o seară înainte de gala Oscar, în timpul unei ceremonii care va avea loc la Los Angeles.

Premiile Zmeura de Aur au fost create în 1980, de John Wilson, un cinefil împătimit.

Câştigătorii - decişi în urma voturilor celor 687 de membri ai Fundaţiei Zmeura de Aur - primesc un trofeu, care valorează câţiva dolari, format dintr-o zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus