Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Ancheta pentru un copil ars cu apa fiarta

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu a început, miercuri, o anchetă, după ce un copil mai mic de doi ani din localitatea Ighişu Nou s-a ars cu apă fiartă, în timp ce se afla sub supravegherea mamei. Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Sibiu, Ana Maria Mesea, instituţia s-a autosesizat în cazul unui copil de un an şi şapte luni din localitatea Ighişu Nou, care s-a ars cu apă fiartă pe mai mult de 20 la sută din suprafaţa corporală, în timp ce era sub supravegherea mamei, relatează Mediafax. O echipă de intervenţie a instituţiei va merge, miercuri, în localitatea de domiciliu a familiei copilului, pentru a lua declaraţii de la mama acestuia, dar şi de la alte persoane, pentru a stabili dacă a fost vorba despre neglijenţă sau despre un accident. Copilul este internat în Spitalul de Pediatrie Sibiu şi primeşte tratament de specialitate. Potrivit medicilor, starea sa este stabilă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus