Marţi,
07.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Madonna a schimbat iubitii. Intre ei

După ce s-a despărţit de Jesus Luz, de 23 de ani, din cauza diferenţei de vârstă şi a absenţei intereselor comune, Madonna şi-a găsit un iubit de 24 de ani.

Nici nu s-a despărţit bine de Jesus Luz şi Madonna şi-a găsit deja un nou iubit. Se numeşte Jon Kortajarena, are 24 de ani şi este model şi actor. Se pare că cei doi s-au cunoscut laNew York, la premiera filmului "A Single Man" în care Jon interpretează un rol. După premiera filmului, cei doi au mers împreună la cină, fiind însoţiţi, totusi, de câţiva prieteni.

Săptămâna trecută, Madonna spunea că renunţă la relaţia cu iubitul ei, în vârstă de 23 de ani, din cauza diferenţei de vârstă şi absenţei intereselor comune."Este o despărţire amiabilă, iar Luz a fost cel care a avut iniţiativa", au scris tabloidele.

La rândul ei, Madonna a declarat unor prieteni că ea şi modelul brazilian se află "în puncte diferite" ale vieţilor lor în această perioadă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

gogu

Acum 12 ani

bravo ei, doar nu-si va lua vreun babalac! are bani destui! babalacii cu bani sunt pt. pupeze tinere care vor bijuterii si toale!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus