Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Altfel de Valentine’s Day la Sibiu

Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen - A.L.E.G. încheie astăzi „Festivalul Egalităţii de Gen”, un proiect pentru un altfel de Valentine’s Day: o campanie pentru prevenirea violenţei în cuplu şi combaterea stereotipurilor de gen.

“Festivalul Egalităţii de Gen vrea să ofere tinerilor un altfel de Valentine’s: o campanie pentru prevenirea violenţei în cuplu şi combaterea stereotipurilor de gen. În ultimii ani, şi în România au început să devină vizibile campaniile de prevenire a violenţei domestice. Proiectul festivalului nostru se distinge prin faptul că în loc să atragă atenţia asupra violenţei în urâţenia ei, promovează modelul opus abuzului de putere: consideraţia pentru Celălalt”, spăun organizatorii evenimentului.
Aceasta este şi tema broşurii pe care A.L.E.G. o lansează în cadrul Festivalului: „Reţetele lui Cupidon. Din experienţele de relaţie ale unor tineri obişnuiţi”.

Festivalului Egalităţii de Gen este la a 5-a ediţie la Sibiu. Intrarea este liberă la toate evenimentele, iar programul festivalului include teatru forum, film documentar, evenimente stradale şi o „bibliotecă vie”.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Body Shop şi Fondul Global pentru Copii. Parteneri locali: Teatrul Gong, Biblioteca ASTRA şi ASTRA Film. Promotorii media sunt revista Zile şi Nopţi, Kiss FM şi Sibiu 100%. Sponsori: Baumax, Tipografia Honterus, Feeling.

Nu pierdeţi astăzi în cadrul festivalului:

17:00 Teatrul Gong: Cuplul în filmul documentar

20:00 Art Cafe: Teatru forum - „Roluri din viaţă”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus