Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Altfel de Valentine’s Day la Sibiu

Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen - A.L.E.G. încheie astăzi „Festivalul Egalităţii de Gen”, un proiect pentru un altfel de Valentine’s Day: o campanie pentru prevenirea violenţei în cuplu şi combaterea stereotipurilor de gen.

“Festivalul Egalităţii de Gen vrea să ofere tinerilor un altfel de Valentine’s: o campanie pentru prevenirea violenţei în cuplu şi combaterea stereotipurilor de gen. În ultimii ani, şi în România au început să devină vizibile campaniile de prevenire a violenţei domestice. Proiectul festivalului nostru se distinge prin faptul că în loc să atragă atenţia asupra violenţei în urâţenia ei, promovează modelul opus abuzului de putere: consideraţia pentru Celălalt”, spăun organizatorii evenimentului.
Aceasta este şi tema broşurii pe care A.L.E.G. o lansează în cadrul Festivalului: „Reţetele lui Cupidon. Din experienţele de relaţie ale unor tineri obişnuiţi”.

Festivalului Egalităţii de Gen este la a 5-a ediţie la Sibiu. Intrarea este liberă la toate evenimentele, iar programul festivalului include teatru forum, film documentar, evenimente stradale şi o „bibliotecă vie”.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Body Shop şi Fondul Global pentru Copii. Parteneri locali: Teatrul Gong, Biblioteca ASTRA şi ASTRA Film. Promotorii media sunt revista Zile şi Nopţi, Kiss FM şi Sibiu 100%. Sponsori: Baumax, Tipografia Honterus, Feeling.

Nu pierdeţi astăzi în cadrul festivalului:

17:00 Teatrul Gong: Cuplul în filmul documentar

20:00 Art Cafe: Teatru forum - „Roluri din viaţă”

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus