Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Arhiepiscopia ortodoxa isi ridica pavilion de conferinte langa schitul de la Paltinis

Pe terenul de aproape 100.000 de mp pe care îl deţine în Păltiniş, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu va ridica un pavilion de conferinţe cu un regim de înălţime D+P+2E+M (în volumul podului, plus anexe. Potrivit documentaţiei depusă la Consiliul Local, viitorul centrul va fi amenajat pe o suprafaţă totală de peste 28.000 de mp în zona Schitului, unde Arhiepiscopia intenţionează să construiască pe o suprafaţă totală de 1.690 de mp, alături de care 21.974 de mp să fie amenajaţi ca zonă verde. Consilierii locali ai Sibiului vor avea de aprobat, în şedinţa de joi, Planul urbanistic de detaliu al acestei investiţii pregătite de preoţii ortodocşi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 324

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un crestin ortodox

Acum 14 ani

Doamne fereste!!! Un pic de respect fata de natura divina nu ar strica! astia nu iarta nici un petic de pamant liber, se imprastie ca pecinginea sunt mai rau ca inundatiile, alunecarile de pamant, defrisarile luate impreuna!
Raspunde

michael

Acum 14 ani

ma prapaditilor vedeti ca sunteti cam sus la paltinis ... cam prea aproape de DUMNEZEU si s-ar putea sa va fuljere ma hotilor...nu v-ar mai rabda pamantul...
Raspunde

prapaditii ptr michael

Acum 14 ani

noi suntem neste prapaditi in fata lui Dumnezeu, dar El ne iubeste pe noi asa cum sumtem. pe tine michael carele nu esti prapadit, cine pisda mati te iubeste? labagiule de notorietate ten gura pe mata.
Raspunde

michael

Acum 14 ani

yep !!! aveam dreptate in comentul de mai sus : niste prapaditi ! cel de la nr. 3 confirma ! dar nu si ca DUMNEZEU IUBESTE ASEMENEA ANIMALE atat in gandire cat si in exprimare . ticalos si necioplit atat pot sa spun ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus