Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Tichetele de parcare, de vanzare si la Tursib

Tichetele de parcare pentru spaţiile cu această destinaţie deţinute de Primăria Sibiu se vor putea achiziţiona şi de la chioşcurile de vânzare a biletelor Tursib, de luni, 1 martie,
Tichetele de pacare care costă 1 leu şi care permit parcarea pe parcursul unei zile în parcările administrate de Primăria Sibiu vor putea fi achiziţionate şi de la următoarele chioşcuri Tursib, situate în cartierele sibiene: Bulevardul Corneliu Coposu, vis-a-vis de parcarea de la Teatru, strada Râului, lângă fosta cantină PIM, strada Poiana, strada Semaforului, în faţa pieţei agro-alimentare, Bulevardul Victoriei, vis-a-vis de sediul vechi al Primăriei, strada Rahovei, în faţa Hidroelectrica, strada Henri Coandă, vis-a-vis de poarta I Compa, Şoseaua Alba Iulia, vis-a-vis de Alcomsib și Calea Şurii Mici, vizavi de Obor, informează reprezentanții administrației locale.
În afara acestei noi modalităţi de achiziţie a tichetelor de parcare, sibienii au la dispoziţie şi cele 11 automate de eliberare a tichetelor de parcare amplasate în zonele parcărilor amenjate, sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat situat în Piaţa Mică nr. 22, centrul de Informaţii pentru Turişti din sediul Primăriei Sibiu din strada Samuel Brukenthal, cele 13 chioşcuri de distribuţie a presei cu care SPADPP a încheiat un protocol și alte 14 puncte de distribuire autorizate de către SPADPP (diverse magazine).
”Reamintim sibienilor că tarifele de parcare practicate în municipiu sunt printre cele mai scăzute din ţară. Astfel, un tichet de parcare valabil pentru o zi întreagă costă 1 leu, un abonament de parcare pentru riverani costă 2 lei/lună, un abonament de parcare pentru o singură locaţie costă 10 lei/lună iar un abonament pentru toate parcările costă 20 de lei/lună”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

Comentarii

1 comentarii

alex

Acum 11 ani

automatele pentru tichete sunt mereu defecte, deci trebuie sa facem "turism" in sibiu iar cei care nu sunt din sibiu ce fac?? oricum pana mergem sa cumparam tichete zelosii care pierd timpul de pomana, angajatii primariei dau amenzi pentru neafisarea tichetului. am patit si eu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus