Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Daniel Thellmann ar fi implinit 50 de ani

1 Martie are pentru municipalitatea medieşeană o dublă semnificaţie, pe o parte celebrăm cu toţii sosirea primăverii, iar pe de altă parte astăzi, dacă ar fi fost printre noi, regretatul primar Daniel Thellmann ar fi împlinit 50 de ani.

În acest sens  la Primăria Mediaş s-a ţinut un moment de reculegerea în memoria şi în cinstea celui care a condus destinele acestei urbe timp de 5 ani.

 Urmând tradiţia ultimilor ani, acum în calitate de primar, Teodor Neamţu, a oferit cu ocazia zilei de 1 Martie o floare şi un mărţisor angajatelor municipalităţii medieşene.

 „Astăzi este 1 Martie, un moment deosebit legat de venirea primăverii, de respectarea tradiţiei româneşti de a oferi o floare şi un mărţişor femeilor, iar având în vedere că aproape 80% din personalul primăriei este reprezentat de sexul frumos, am marcat această zi prin oferirea fiecărei doamne o floare simbol al aprecierii pentru munca pe care o depun în fiecare zi“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus