Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Inca un cabinet europarlamentar la Sibiu: Ramona Manescu

Europarlamentarul PNL, Ramona Mănescu va deschide un cabinet europarlamentar în Sibiu, a anunţat astăzi preşedintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan. "Peste două, trei săptămâni vom deschideun cabinet europarlamentar PNL. Este vorba de cel al Ramonei Mănescu", a anunţat Mircea Cazan. "Sunt membru al Partidului Naţional Liberal de când am împlinit 18 ani. Acum, am împlinit 18 ani de când fac politică liberală. Pentru că PNL înseamnă "prin tine însuţi", am decis să adopt acest motto şi mi-am construit cariera prin muncă susţinută. Am început în rândurile organizaţiei de tineret al PNL. Acolo mi s-au creionat principiile politice pe care şi acum le promovez la Strasbourg şi la Bruxelles", anunţă pe site-ul său Ramona Mănescu. Până acum a deschis cabinet în Sibiu un singur europarlamentar, Elena Băsescu. Au mai anunţat intenţia de a deschide aici cabinete europarlamentarii Sabin Cutaş şi Daciana Sârbu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

lore

Acum 14 ani

dupa om si maimuta!!!
Raspunde

Federal

Acum 14 ani

Poti sa stii... daca maine EBa si-ar deschide birou in paltinis, cred ca toti or sa-si deschida, doar sa nu ramana cu un pas in spatele Elenei. N-au pic de originalitate psd-istii si pnl-istii!
Raspunde

Ziggy

Acum 14 ani

da-le bah in pu1a mea.
Raspunde

colateral

Acum 14 ani

ceva ruda cu corneliu manescu? Se poarta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus