Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Instructorul lui Klaus Johannis sta in Tenerife

Jeanina și Seb s-au lepădat de Adevărul de seară din Sibiu, s-au lepădat de Sibiu și România și au ales destinația Tenerife. Dar tot le-a rămas în sânge virusul jurnalismului și zilnic croiesc subiecte publicate apoi pe blog. Și cum niciun subiect nu merită ratat, Jeanina nu putea să lase neconsemnat faptul că unul din românii ajunși pe insulele Canare l-a instruit în materie de Golf pe primarul Sibiului, Klaus Johannis. ” El e Florin. Este din Breaza, plecat de cinci ani din România, munceşte cam de atunci vară de vară în Ibiza şi acum este în Tenerife. În staţiunea Puerto Colon. Ce face Florin? E PR la un restaurant italienesc de aici, tot PR face şi în Ibiza. Omul spune că acolo câştigă câteva mii de euro lunar în sezon, aici face 1.200 (şi este extrasezon, chiar de-i Tenerife). Dar, la bază, omul este instructor de golf. Născut lângă Lac de Verde de la Breaza, cam firesc să facă asta. Susţine că i-a dat lecţii de golf însuşi lui her Klaus Iohannis şi altor vipuri precum Viziru, “Garcea” Mihăescu, Năstase (ăla cu ouăle)”, poveștește Jeanina. Care, în stilu-i caracteristic, nu poate rata să nu lanseze șopârla, de Tenerife de acum. ” Pentru Click! (aveţi întâietate), CanCan şi Libertatea, vă dau toată povestea plus poze (normal, contra mare cost :D ), daţi un mail la adresa din contact”, își încheie relatarea Jeanina. Noi am ”furat” startul gratuit.

Restul poveștilor din Tenerife le găsiți aici.

Foto: jeaninavlad.wordpress.com

Instructorul e cel din dreapta fotografiei. În stânga e Seb, cu noua lui tunsoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

@Florin

Acum 14 ani

Florine, zii acuma pe drept: iohannis s-a dat la tine? te-a vrajit un pic si ti-a pipait ouale? i-ai dat-o pe la mermeleaca?
Raspunde

Boschetari moderni

Acum 14 ani

Cei pe care-i amintiti in articol, nu sunt emigranti (asa cum le place lor sa creada). A emigra presupune multe lucruri, inclusiv acela de a avea un statul legal. Ei n-au un statut legal, n-au un contract de munca. Trebuie sa se fereasca de politie si sa ascunda faptul ca paraziteaza societatea (prin evitarea taxelor ce deriva din prestarea unei munci). Pe lantul trofic, sunt niste boschetari. Nu canta la trompeta/vioara sau altceva, ci fac poze sau PR (agata musterii pe strada si-i duc intr-un bar - de unde primesc cateva parale). In Piramida lui Maslow, ei sunt baza piramidei. Ei sunt cei care se incalzesc la focul facut pe strada si dorm in cort. Sunt boschetarii anului 2010. Tineri, experimenteaza iluzia libertatii. Doar ca curand, Romania va deveni "scumpa patrie".
Raspunde

dDnVQOjUiXecCcPOui

Acum 12 ani

Wow, this is in every rscepet what I needed to know.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus