Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Video: Infrangere in zodia arbitrilor

CSU Sibiu a capotat în fața campioanei într-un meci pe care a lăsat impresia că ar fi putut să îl câștige cu ceva mai multă concentrare. Rănile semifinalei din sezonul precedent încă nu s-au închis la Sibiu. Atât ploieștenii cât și cei trei arbitrii au ajuns, după cum și scria pe un banner afișat în galerie, în infern. Stația de amplificare a sălii a fost acoperită de huiduielile publicului în momentul în care crainicul anunța componența echipei gazdă. Iar la auzul numelor arbitrilor, toată sala a început să strige DNA, DNA! Ținta, Stelian Bănică, amfitrionul meciului IV din semifinala de anul trecut, câștigată de CSU Ploiești. De altfel, lui Stelian Bănică nu i se poate reproșa absolut nimic în partida de astăzi, arbitrajul lui fiind unul riguros dar perfect regulamentar. Nu același lucru se poate spune și despre colegii săi, probabil copleșiți de încărcătura partidei. Altfel cum s-ar putea explica două decizii de 1-1 date în mai puțin de 30 de secunde de același arbitru?
Primele două sferturi, altădată specialitatea casei la Sibiu, au fost de-a dreptul lamentabile. Jucătorii lui Darnell Clavon s-au întrecut în mingi pierdute mult prea ușor și pase date aiurea. Calotă, Johnson și Smith, uneori prea individualist, au tras Sibiul înapoi și au permis ploieștenilor să se distanțeze. Cu un Hargrove în zi de grație, autor a 31 de puncte, ploieștenii au pus punct după punct pe tabelă ca la pauza mare să aibă 15 puncte diferență, 48-33. Sibienii vin însă mult mai bine pregătiți de la cabine. Atenți în apărare, mai consistenți în atac, încep să recupereze încet-încet diferența. Se ajunge chiar și la o diferență de doar cinci puncte însă experiența ploieștenilor se simte. Căliți în meciuri de cupe europene, elevii lui Arnautovic nu se pierd cu firea și își continuă jocul în același ritm. Sfertul patru avea să fie de infarct. Herndon îi dă clasă lui Griffiths și în atac și în apărare. Iar coșurile sale aduc Sibiul la doar 3 puncte diferență, 65-62. Acesta a fost momentul psihologic al ultimului sfert. Johnson rămâne singur la trei puncte după o pasă fenomenală a lui Brown, își așează aruncarea, dar ratează. Iar Hargrove îngroapă rapid două treițe iar jocul la fault al Sibiului nu aduce rezultatele scontate. Ploieștiul pleacă acasă cu o nouă victorie în Sala Transilvania, scor 77-73.

Suporterii sibieni scandează la adresa lui Stelian Bănică: DNA, DNA

Prezentarea echipelor

Imagini din timpul partidei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

6 comentarii

un fraier

Acum 14 ani

toti fraieri sa cante cu mine "CSU ! CSU!
Raspunde

Gary

Acum 14 ani

Boomer played a great game. I was proud of my son!
Raspunde

brylu

Acum 14 ani

as you should be. boomer is great, we love him very much. it has been a long time since we had a player like him in our team.
Raspunde

X-pert

Acum 14 ani

Great player Boomer..Yes, you should be proud of your son!
Raspunde

Nicks

Acum 14 ani

Gary, if Boomer is you'r son, i just want to congrulate you. Respect from him !!! Was the only player who really fight in this match. Il hope Boomer stay here fot the next season.
Raspunde

suporter

Acum 14 ani

bogdane, nu cred ca ai ales bine titlul, chiar nu arbitrajul a facut diferenta, am ratat aproape tot de la 3! iar marele jucator calota "rezolva" faze critice ca de obicei exact cand puteam reveni! bine ca face 20 de puncte cu ultimele clasate, sa se creada iar mare speranta, va muri talent
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus