Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Tursib: trasee suplimentare in Noaptea de Inviere si reduse duminica

Mijloacele de transport în comun ale Tursib vor fi suplimentate, sâmbătă, 3 aprilie, pe traseul 13 (Gară – Muzeul Satului), în Noaptea de Înviere. Între orele 23.00 – 05.30 vor circula două autobuze cu plecari la “fix” şi la “şi 30 de minute” (prima plecare 23.00, din Gară, ultima plecare, de la Muzeul Satului ora 05.00) Duminică, în prima zi de Paști, pe traseele din interiorul municipiului Sibiu se va circula între orele 10.00 – 20.00, conform programelor stabilite pentru ziua de duminică. Pe traseele Sibiu – Poplaca şi Sibiu – Răşinari nu se va circula. Pe traseul Sibiu – Păltiniş prima plecare din Sibiu va fi la ora 11.00 din Sibiu. În ziua de 5 aprilie, a doua zi de Paști, pe toate traseele se va circula conform programelor de duminică, iar din 6 aprilie, pe toate traseele se va relua programul normal de circulație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Muzeul Satului

Vizualizari: 467

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

x

Acum 14 ani

tursib a ajuns atat de jalnic incat daca s ar face o greva spontana ca la ratb ar suferi numai pensionarii care n ar mai ajunge in muzeu. pana si cei care lucreaza in centru ind. vest se aseaza cate 3 sau 4 intr un taxi si ajung la timp la acelasi pret. precum siteul batranesc al tursibului, asemenea si intentia usor futurista de a informa pensionarii online
Raspunde

Transira

Acum 14 ani

E vorba de programul prelungit al liniei 13, nu de trasee suplimentare. In sfarsit, o initiativa buna a Tursib.
Raspunde

fost bugetar

Acum 14 ani

Noul plan de transport al Sibiului gandit de Tursib e un fiasco. Se stie acest aspect si in Primarie . S-ar putea ca in scurt timp sa se regandeasca acest plan, iar daca nu se imbunatateste e posibil sa cada capete din conducerea Tursibului ... Trebuie sa se aiba in vedere nevoile cetateanului, doar e o societate a urbei, nu a unora sau altora de prin conducere ..
Raspunde

bogdan

Acum 14 ani

Sa cada,sa cada!!!! ca Popa merita! A dus Tursib la fund!
Raspunde

sibianca

Acum 14 ani

Cine dracu sunteti voi ? Sunteti prosti si aveti si prune in ochi ! Precis faceti parte dintre milogii care circula gratis si prosti fiind, se plictisesc pe drumul de la A la B si incep sa faca harakiri cu stofa de pe scaunele autobuzelor... Iar daca autobuzul intarzie sau nu e curat , sunteti convinsi ca Popa e de vina, nicidecum soferul, care in genere are aceeasi cultura ca si voi. Popor de manelisti si nihilisti, sunteti o rusine pentru Sibiu !!! Plecati in Gorj sau Botosani, daca Sibiul si Tursibul nu va acopera pretentiile !!! Drum bun !!!
Raspunde

sibianca

Acum 14 ani

Domnule fost Bugetar, programul Tursib este un fiasco, pentru ca NU este din pacate firma Maxi-Taxi care sa va ridice din fata casei si sa va plimbe pe gratis prin Sibiu, apoi sa va debarcheze din nou la usa casei , cu urari si multumiri pentru colaborare... Da, o mare greseala de management !... Poate o sa fie ok atunci cand veti plati 3 lei un drum, si nu veti mai avea puterea sa criticati pentru ca o sa va piara cheful... Eu va urez "succesuri" si sa auzim de bine, draga domnule fost bugetar !!!
Raspunde

un necunoscator

Acum 14 ani

Sincer mai bine taceai ''sibianco''...ca de obicei jigniri peste jigniri. In fine la ce sa ne mai asteptam deja situatia e mai penibila pe zi ce trece.
Raspunde

bogdan

Acum 14 ani

Sibianco,Tursibul e cea mai proasta firma.Si da, Popa e de vina,nu soferul!Ordinele vin de sus,si sunt ordine PROASTE!Ar face bine sa lase locul unor tineri,cu o mentalitate mai deschisa,si sa nu faca prostii ca si el.Vezi autobuzele cu podea ridicata,cumparate de Popa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus