Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

130 de elevi de la Școala Nr. 1 din Sibiu au fost inițiați în tainele orientării sportive. Proiectul s-a desfășurat în Săptămâna Verde

130 de elevi de la Școala Nr. 1 din Sibiu au fost inițiați în tainele orientării sportive. Proiectul s-a desfășurat în Săptămâna Verde

Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu, Asociația Părinților din această școală, în colaborare cu Clubul de Turism și Ecologie Montană „Nordic Grup", au organizat în cadrul Programului Școlar „Săptămâna Verde” un proiect de inițiere a elevilor în tainele Orientării Sportive.

Organizat sub formă de concurs, proiectul „Gașca Cercetașilor" a adunat la Start circa 130 de elevi din clasele I - VII ale Școlii Gimnaziale nr. 1 din Sibiu. Evenimentul a avut loc vineri, 26 aprilie, în Muzeul Astra. 

C.T..E. M „Nordic Grup" Sibiu a acordat suportul tehnic al acestei acțiuni, prin organizarea unui atelier de instruire și a unui mic poligon de orientare.

„Interesul copiilor spre însușirea tainelor acestui frumos, complex și educativ sport a fost mult peste așteptări! Felicitări tuturor elevilor pentru rezultatele obținute, Asociației Părinților din Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu pentru foarte buna organizare a proiectului și tuturor cadrelor didactice prezente pentru implicare!”, transmit reprezentanții Nordic Grup. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus