Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Sibiul si 5 localitati limitrofe, afectate de modernizarea Uzinei de apa

SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că sâmbătă, 10 aprilie 2010, între orele 06,oo – 24,oo, se va întrerupe furnizarea apei pentru o parte a consumatorilor din municipiul Sibiu, precum şi pentru localităţiile Cristian, Şura Mică, Şura Mare şi Ocna Sibiului. Întreruperea este impusă de necesitatea executării unor lucrări la rezervoarele 3 şi 4 ale Staţiei de tratare „Dumbrava”, realizate de firma austriacă Aqua Engineering, în cadrul Proiectului Ispa.
Sâmbătă va fi realizat un by-pass ce va culpa rezervoarele 3 şi 4 la reţeaua ce alimentează Zona Industrială Vest, vor fi montate vane de închidere a reţelei precum şi două debitmetre. În paralel cu lucrările de la Uzina de apă se va intervenii asupra conductei de transport Premo DN 800, în zona străzilor Maramureşului şi Aurel Popa în vederea remedierii unor neetanşeităţi. Zonele afectate din municipiul Sibiu sunt: cartierele Ştrand, Turnişor, Terezian, Gara Mică, Lazaret, Lupeni, Reşiţa, Guşteriţa, Zona Industrială Vest, Zona Industrială Est, Piaţa Gării – Constituţiei - Piaţa Cibin, Oraşul de Jos şi Drumul Ocnei.
Sunt posibile scăderi de presiune în zona centrală, cartierele Hipodrom, Shopping City, comuna Şelimbăr cu satele aparţinătoare. Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă. „Apă Canal” SA va pune la dispoziţia consumatorilor cisterne cu apă menajeră ce vor staţiona în următoarele puncte: Ştrand („Alcomsib”), Turnişor ( Piaţa Iancu de Hunedoara), Terezian – Ţiglari (Şcoala nr. 13 şi Complex Ţiglari), Lazaret – Guşteriţa (Balanţa – Podului).
Lucrările ce vor fi executate sâmbătă fac parte din Proiectul Ispa privind modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, de creşterea calitativă a serviciilor urmând să beneficieze peste 200.000 de persoane.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, telverde 08008.202.202, 0269/222.777.

Comentarii

5 comentarii

Nicu

Acum 11 ani

Vasile Aaron intra la Zona Industirala Est... sau aia e doar Broscaria si IPASul ?
Raspunde

tribunul

Acum 11 ani

Broscarie sau V.Aaron e tot aia,nu mai pune intrebari idioate
Raspunde

Nicu

Acum 11 ani

Nu e deloc acelasi lucru, poate asa se vede de la tine din Oltenia.
Raspunde

tribunul

Acum 11 ani

Nicusor,vad ca ai complexe nu stiu de ce te-ai ambalat asa, cartierele de care vorbeai sunt despartite de un pod dar sunt alimentate cu apa dintr-o conducta,deci nu e nici o diferenta sau crezi ca unul din cele doua e mai cu mot?
Raspunde

Nicu

Acum 11 ani

Tribunuletzule, complexat si tensionat esti tu si cu tine, toata familia ta de olteni. Tu confunzi telemeaua cu televizorul si mai du-te-n pu1a mea ca bagabont muist mai esti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus