Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Timisoara ameninta cu neprezentarea

Conducerea clubului Elba Timişoara a emis un comunicat de presă, citat de site-ul numaibaschet.ro prin care ameninţă că nu se va prezenta la finala Cupei României, programată peste câteva ore, în cazul în care Stelian Bănică va fi unul dintre cei trei arbitrii ai partidei. Bănică este unul dintre cei mai controversaţi arbitrii români ai momentului. Acuzat din multe părţi de partizanat cu clubul Asesoft Ploieşti, Bănică a fost "lăsat din braţe" de ploieşteni, care la rândul lor au emis un comunicat de presă după partida pierdută ieri. Gaz Metan Mediaş a câştigat semifinala disputată ieri cu Asesoft Ploieşti. Reprezentanţii clubului ploieştean vor să trimită o scrisoare cluburilor din prima ligă prin care Bănică să fie exclus din arbitraj pentru că a depăşit limita de vârstă. Finala Cupei României la baschet masculin are loc astăzi, de la ora 18, în Sala Transilvania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

cornelia

Acum 13 ani

Rusine firmei de paza care a asistat pe durata meciurilor din campionatul de baschet de la Sibiu,cum pot niste asa zis" barbati "sa loveasca cu asa cruzime acei tineri,rusine organizatorilor ca au lasat sa se intimple asa ceva!rusine!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus