Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Acccident aviatic in Indonezia

Un avion cu aproximativ 100 de persoane la bord a ieşit de pe pistă, marţi, şi a plonjat într-un râu, la aterizarea în Indonezia, provocând rănirea a cel puţin 20 de persoane, potrivit Mediafax. Un avion Boeing 737 al companiei indoneziene Merpati s-a rupt în bucăţi în timp ce a ieşit de pe pistă pe aeroportul Manokwari, capitala provinciei Papua Occidentală, a declarat Bhakti Singayuda, directorul general al aviaţiei civile.

Avionul a "derapat pe pistă şi o parte a aeronavei a aterizat într-un râu" situat la circa 200 de metri de pistă, a declarat el.

"Cei 103 pasageri şi şase membri ai echipajului sunt în viaţă. Câţiva sunt răniţi şi au fost transportaţi la spital", a precizat el.

Condiţiile meteorologice nefavorabile, respectiv ploaia însoţită de ceaţă, ar putea fi parţial responsabile de accident, a adăugat el, în timp ce mai mulţi experţi au fost trimişi la Jakarta pentru a ancheta incidentul.

"Circa 20 de persoane" au fost transportate la spital cu fracturi sau răni la cap , a declarat Benget Hutagalung, infirmieră la serviciul de urgenţă al spitalului din Manokwari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus