Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cosmin Ionescu: Sunt prieten cu Ponta. Cindrea sa plece

Vicepreşedintele PSD Sibiu Cosmin Ionescu a declarat că, împreună cu mai mulţi membri ai organizaţiei, va cere conducerii centrale a partidului suspendarea conducerii organizaţiei judeţene şi organizarea de alegeri în PSD Sibiu, transmite corespondentul NewsIn.

Cosmin Ionescu i-a acuzat pe preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Ioan Cindrea, şi pe cel al organizaţiei municipale, Gheorghe Suditu, de „management precar şi desfăşurarea unei politici a bunului plac”.

Potrivit acestuia, în PSD Sibiu există o echipă care vrea înlăturarea celor doi din fruntea partidului, echipă care "este suficient de mare pentru a câştiga”, iar pentru acest lucru aşteaptă sprijin din partea preşedintelui Victor Ponta.

"Cu Victor Ponta sunt prieten din 2002, iar el ştie ce se întâmplă aici. Sperăm ca cei de la Bucureşti, din conducerea centrală, să suspende actuala conducere, să numească una interimară, iar anul acesta să se organizeze alegeri”, a afirmat Ionescu, care a adăugat că nu mai poate "sta într-o echipă în care scuzele şi lamentările ţin loc de program politic". "Cred că 13 ani sunt de ajuns pentru a confirma, dar în PSD Sibiu rezultatele au fost foarte slabe”, a mai susţinut Ionescu.

De partea cealată, deputatul Ioan Cindrea a refuzat să comenteze acuzaţiile. „Sunt aberaţiile unor oameni care îşi fac veacul prin baruri în loc să muncească pentru partid. Şi aşa a fost şi în alegeri”, a spus Cindrea.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

RUSINE

Acum 13 ani

RUSINE IONESCULE SA-TI FIE RUSINE
Raspunde

ULOS

Acum 13 ani

Ai ma Ionescu te-ai trezit, vrei sa fii presedinte? Imi vine sa rad ... Pune mana pe carte si invata ceva ca ai fost in toate posturile degeaba si nu uita ca acolo te-a pus Cindrea. Nu reprezinti nimic, esti un spagar si tu stii asta. Pentru 100 Euro faci orice. Ciocul mic si capul la cutie e o plarie prea mare. Stiu ca ti s-a comandat de la centru sa il ataci pe Cindrea dar tocmai tu lingaul lui ?
Raspunde

alin

Acum 13 ani

nu ai inteles si nu intelegi nimic din ce se intampla in viata asta - Cosmin , esti pe langa total....
Raspunde

PSD-ist vechi

Acum 13 ani

Cozmin Ionescu a "vegetat" o grămadă de ani în coasta şi la masa celor pe care îi critică (atacă) astazi!. Cine şi ce l-a oprit pe individ s-o facă în tot acest timp?????
Raspunde

studentul

Acum 13 ani

cindrea isi merita soarta. Nu a stiut sa-si apropie oamenii cu adevarat devotati partidului, nu a ascultat de nimeni, a renuntat f. usor la oameni de calitate care au muncit mult pt. partid.Aceste lucruri au legatura si cu sotia acestuia careia i-a permis prea multe, si de sfaturile careia a tinut seama. Pacat mare pacat, dar cum iti asterni asa dormi
Raspunde

Rusinica

Acum 13 ani

Sa plece Cindrea cu "acolitii lui" pt. ca a distrus aceasta organizatie, care a devenit mosia sa ! Cindrea este o RUSINE pt. partid !
Raspunde

ptr Cindrea, de la Copsa Mica

Acum 13 ani

Ma Ioane! De unde stii tu ce a facut Cosmin in alegeri? A fost responsabil pe Copsa Mica Si pe tine nu te-am vazut pe aici. Asa ca pot sa-ti spun, in cunostinta de cauza (am alergat cu Cosmin toata campania), ca vorbesti in plus.
Raspunde

eu

Acum 13 ani

sa plece cindrea si sa vina cosmin ionescu.Pra multi batrani care stau degeaba si vegetaza si prea putini tineri care muncesc in campanii pe degeaba.Dati-va demisia cindreo si suditule.V-a trecut timpul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus