Luni,
25.01.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

S-au salvat de la retrogradare

Echipa de volei CSM- CSŞ Terezianum Sibiu rămâne pentru al doilea an consecutiv, în prima Ligă, după un sezon greu şi cu un buget la limită. Echipa de volei s-a salvat de la retrogradare, după ce, în cel de-al IV-lea şi ultimul Turneu Final a câştigat toate cele trei meciuri şi şi-a consolidat poziţia 10. Sibiencele au câştigat cu 3-1(30:28; 25:15; 19:25; 25:18), primul meci contra celor de la IOR Bucureşti. Acelaşi rezultat, de 3-1 (19:25; 19:25; 25:13; 24:26), l-au avut şi contra gazdelor de la Cluj, unde elevele lui Paul Bogdan au învins pe „U”, care a terminat ultima în sezonul regulat şi a retrogradat. Al treilea meci, cu Focşaniul, a fost mai uşor pentru sibience, care erau deja motivate de calificarea obţinută încă de la prima victorie. CSM Sibiu a învins pe CSM Focşani cu 3-0 (25:23 25:18 25:17) la seturi şi astfel a încheiat cel mai reuşit Turneu din cele patru posibile. Componenţa echipei: Niculcea Andreea, Viloiu Denisa, Constantinescu Raluca, Scheau Ana-Maria, Canea Ionela, Antonie Daria, Călinoiu Bianca, Dancu Lorena, Marian Sorina, Moga Denisa, Ţiţonea Nicoleta şi Dancu Gabriela.

Comentarii

3 comentarii

stefan

Acum 10 ani

Nici nu credeti ce mare bucurie oferiti sibienilor Ar mtrebui sa medatizati mai mult programul competitional , mai aloes ca ma-am saturat sa citesc in presa locala numai de fotbal categoria 3 si penibilele comentarii despre fotbalul de sala Va felicit si voi fi alaturi de voi indiferent de rezultate
Raspunde

paul bogdan

Acum 10 ani

Multumim pentru gandurile bune. Asteptam in urmatorul sezon cat mai multi suporteri alaturi de noi in speranta ca vom oferi cat mai multe victorii publicului sibian.
Raspunde

Bianca

Acum 10 ani

Observatie! CSM 2007 FOCSANI a terminat pe ultimul loc in clasamentul Campionatului National de Volei Feminin si a retrogradat, in timp ce "U" Cluj a terminat pe locul 9, fiind prima echipa din grupa formata din locurile IX-XII.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus