Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Inca un magazin Billa. Al cincilea

Germanii care controlează lanţul de magazine Billa vor deschide în curând a cincea unitate din judeţul Sibiu. Magazinul se află pe bulevardul Victoriei, în oraşul Sibiu, vizavi de bazinul Olimpia şi va fi inaugurat în 6 mai.
Deschiderea unităţii de pe Bulevardul Victoriei face parte dintr-o strategie mai amplă a proprietarului lanţului de magazine, privind extinderea în localităţile cu peste 20.000 de locuitori, chiar şi pe timp de criză. De altfel, Billa nu se fereşte să arate că aşteaptă alte oferte pentru spaţii comerciale care s-ar preta deschiderii unui magazin. Pe site-ul oficial al companiei Billa România SRL, investitorii arată că un astfel de spaţiu ar trebui să aibă minim 500 metri pătraţi suprafaţă de vânzare şi minim 750 metri pătraţi suprafaţă totală. Compania precizează că este important ca terenul aferent magazinului să fie unul de minim 3.500 de metri pătraţi, iar locaţia, una pretabilă pentru un supermarket. "O locaţie bună este situată central, cu o buna vizibilitate, cu deschidere către cel puţin o stradă principală foarte circulată, atât pietonal cât şi rutier, într-o localitate cu o populaţie de peste 20.000 locuitori", arată Billa România SRL.
Compania a mai deschis în oraşul Sibiu alte două unităţi, în miezul centrului istoric, pe locul unui fost magazin Alcomsib şi pe strada Avram Iancu, pe locul fostului magazin Altex.
În Mediaş, Billa  a deschis primul magazin în 2007 şi a plusat cu al doilea recent, pe locul unui fost supermarket Spar.
Billa este cel mai expansiv operator de supermarketuri  din acest an,d in ţară, potrivit informaţiilor de până acum. Astfel, operatorul german a anunţat că are în plan 20 de inaugurări de magazine în 2010, cel mai mare ritm anual de expansiune al retailerului german de pâna acum. Reţeaua Billa ar putea ajunge la 66 de unităţi la nivel naţional, la finele acestui an. Compania are vânzări anuale care se învârt în jurul a 300 milioane euro.
Billa Romania este o divizie a grupului german de retail Rewe. Grupul Rewe mai operează în ţară diviziile Penny, XXL şi Selgros.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

lina

Acum 13 ani

este bine sa se deschida si la roman billa pentru ca ar mai angaja din someri;am inteles ca au in o gama variata de produse
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus