Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Gaz Metan intalneste pe Rapid, la Medias

Gaz Metan întâlneşte pe Rapid Bucureşti, miercuri, 5 mai, pe teren propriu, de la ora 18:30. Elevii lui Cristian Pustai joacă pentru a acumula cât mai multe puncte şi a se îndepărta rapid de zona retrogradării. Tehnicianul de la Mediaş speră la cele trei puncte, iar egalul de la Iaşi a fost un impuls pentru a face faţă cu brio confruntării pe teren propriu. „Întâlnim o echipă bună, o echipă care încă mai are şanse să prindă o competiţie europeană, o echipă care şi-a revenit după venirea lui Andone, dar noi sperăm că punctul obţinut la Iaşi va fii un imbold şi mânie vom încerca să obţinem toate cele trei puncte”, a declarat Pustai. Pentru partida cu Rapid, Liţu şi Buzean sunt accidentaţi, iar Akaki este suspendat. Gaz Metan se află pe locul 12 cu 34 de puncte. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus