Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Neagu: Astazi imi depun candidatura. Mircea Cazan intra in planurile mele

Fostul senator Nicolae Neagu a anunțat că astăzi își va depune candidatura la președinți PNL Sibiu. Referitor la acuzațiile colegului său, Mircea Cazan, Neagu spune că nu poate avea puncte de vedere la niște supoziții. ”SUnt punctele sale de vedere, sunt părerile lui, iar la impresii și percepții eu nu pot comenta”, a spus Neagu.

Legat de faptul că a dorit să-și înainteze demisia din Biroul Politic, Neagu spune că a fost o hotărâre la care a revenit. ”Am fost la București, dar scopul eu acolo a fost de a/mi prezenta intențiile de a candida și de a vedea dacă se dorește sau nu o nouă candidatură. Din discuțiile de la București nu mi s-a dat de înțeles că alți candidați nu pot apărea, așa că am venit și mi-am anunțat dorința de a candida la șefia PNL Sibiu. Acea cerere de demiie a fost făcută pentru că am realizat că nu pot candida și să fac în același timp parte dintr-un Birou Politic interimar în care eu nu mai cred. Am înțeles apoi că prin procedură, această strucură este de drept dizolvată în ziua alegerilor, iar ultima ședință s-a consumat deja săptămâna trecută”, a mai declarat Neagu.

Totodată, Nicolae Neagu insistă în a-l avea în echipa sa pe Mircea Cazan. ”Domnul Cazan în situația în care își depune candidatura și pentru calitatea de membru în Biroul Politic Teritorial, atunci eu spun că el intră în planurile mele. Este o persoană respectabilă, este deputat, are un colegiu, el poate face parte din această strategie”, a declarat Neagu pentru Turnul Sfatului.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

j`k

Acum 11 ani

la pnl e nevoie de un om ca neagu
Raspunde

Neoneliberalul

Acum 11 ani

Neagule, intra si tu in afaceri: deschide o crasma in sediul PNL. Numai sa nu bei tot castigul ! Uitati-va, oameni buni, uitati-va si va cruciti vazand cine candideaza pentru sefia PNL: un betiv si un hot ! De fapt nici nu ar trebui sa ne miram, atata vreme cat seful cel mare de la Bucuresti, este nimeni altul decat repetentul Crin Antonescu, cel care a reusit performanta ca in petru ani de facultate sa ramana repetent de doua ori !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus