Sâmbătă,
15.06.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Peste 30.000 de sibieni, la deschiderea Festivalului de Teatru

Prima seară de spectacole a umplut la propriu Piața Mare a Sibiului care, potrivit jurnaliștilor, a fost populată de mai bine de 30.000 de spectatori. Dincolo de concertul Holograf care, pentru cei mai mulți, a fost momentul culminant al serii, sibienii nu s-au mișcat din loc pentru a urmări și spectacolul celor de la Transe Express. După concertul Holograf, împărțiți într-un grup de toboșari și unul de suflători, francezii de la Transe Express și-au creat largi cărări prin mulțimea adunată în centrul orașului. După ce au alergat cântând câteva zeci de minute, francezii și-au continuat concertul la zeci de metri înălțime peste mulțime, atârnând în mod spectaculos de brațele a două macarale.
În seara zilei de astăzi, la Festival este programat spectacolul ”Leon și Lena” de la ora 18.00, iar pentru cei care au șansă nu este de ratat Închisoarea de oase, în regia lui Eugenio Barba, la hala Simerom de la ora 22.00. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Popa Tatu

Acum 14 ani

Oameni buni, nu mai luati de bune laudele acestea fabricate. Despre hotiile moldoveanului pripasit la Sibiu, Costica Chiriac, zis Nila, cititi multe pe site–ul ziarului Justitiarul Sibian, singura publicatie locala care nu ridica in slavi acest festivalul de teatru sau mai degraba de circ, fiindca numai de cultura nu se poate vorbi: pornografie, clovnerii, acrobatii si...cam atat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus