Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Inca o lectie de la Medias. Reabilitare termica pentru 380 de familii

5 blocuri de locuinţe vor beneficia de programul de reabilitare termică. Mediaşul a fost inclus în programul naţional multinanual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe  desfăşurat de  Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Având în vedere importanţa investiţiilor derulate prin acest program, ministerul de resort a alocat suplimentar credite de angajament pentru anul 2010.

 „Mediaşul a fost introdus în programul guvernului de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe. Suma alocată municipiului de pe Târnava Mare în anul 2010 pentru execuţia lucrărilor de intervenţie la anveloparea blocurilor de locuinţe, conform OUG 18/2009 este de 2,1 milioane de lei. De reabilitarea termică a blocurilor vor beneficia 380 de familii, iar performanţele energetice aşteptate se referă la reducerea consumurilor cu peste 50%. În Programul Local  au intrat 5 blocuri – După Zid, nr.27, bl.4, Bastionului blocurile nr.5,6,8,9 “  a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

ASA

Acum 13 ani

Deh, daca e primar PDList....
Raspunde

WWW

Acum 13 ani

Johannis nici macar nu s-a deranjat sa depuna documentatia si sa solicite acest program, pentru ca nu e dispus sa supte primaria 30 % din fonduri, acesta este devarulul pe care din pacate presa nu il relateaza. si mai si cenzureaza comentariile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus