Miercuri,
24.04.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

Noroc cu al saptelea Audi

În afară de câteva face lift-uri și un puseu de încredere franceză într-un nou model, ultima jumătate a anului 2010 nu se anunță deloc fericită pentru noi modele din domeniul auto.
Pentru a începe cu visele ”umede” ale șoferilor pasionați de herghelii-putere, trebuie să spunem că toamna acestui an este rezervată noului Audi A7 Sportback.
De la concept la testele spionate de revistele de profil din străinătate, noul model a parcurs toate etapele, iar în septembrie este așteptată prezentarea ofocială a mașinii. Primele detalii sunt, într-adevăr, impresionante. În afară de mai micile variante ale motorul V6, pe benzină sau diesel, Audi A7 va fi însoțit și de un RS7, un monstru pe patru roți care vor împinge asfaltul înapoi cu o putere de 580 de CP. Motorul de 5,2 litri în V10 va fi strunit prin intermediul unei cutii în șapte trepte. Primul concept prezentat anul trecut la Detroit, prevedea ca Sportback să beneficieze de patru uși.
În seria mașinilor ”mai normale” intră și modelul pregătit de Renault: Latitude. Modelul este gândit să înlocuiască eșecul Vel Satis, pe care francezii l-au pus pe piață în 2002, cu gândul ca în următorii șase ani să vândă cel puțin 300.000 de unități. Producția Vel Satis a fost oprită în noiembrie anul trecut, după ce modelul s-a vândut în mai puțin de 63.000 de unități. Latitude vine să înlocuiască Vel Satisul și se dorește să fie cel mai căutat model Renault în următorii ani. Mașina va fi produsă în Coreea și va fi prezentată oficial în august. Deocamdată, producătorii francezi se feresc să ofere detalii tehnice pentru mașina de clasă medie.
Tot în acest an, cei de la Citroen pregătesc un nou look pentru modelul C4, iar X3-ul de la BMW va beneficia de un mult așteptat face-lift. Viitorul X3 va avea cu câțiva centimetri în plus la lungime și lățime.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 198

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus