Joi,
22.04.2021
Partial Noros
Acum
9°C

43 de echipaje au confirmat prezenta la Raliul Sibiului

Raliul Sibiului va lua startul vineri, 15 iulie, în Piaţa Mare a Sibiului, unde sibienii se vor putea întâlni şi vor putea discuta cu cei care vor pilota bolizii de macadam.

Până vineri, 2 iulie, primul termen-limită pentru înscrieri, 43 de echipaje au confirmat participarea la raliu. Înscrierile pentru Raliul Sibiului vor rămâne însă deschise până joi, 15 iulie - toţi cei care se vor înscrie până la această dată sunt obligaţi să plătească o taxă de înscriere mai mare cu 20%.
Această ediţie a Raliului Sibiului se desfăşoară între 15 şi 18 iulie şi cuprinde două etape, în cadrul cărora concurenţii vor parcurge zece probe speciale, pe o suprafaţă mixtă, cu o lungime totală de 147,3 kilometri.
Prima etapă va începe vineri 16 iulie, la ora 16:01, când va lua startul primul concurent. Aceasta va fi compusă din patru probe speciale: Superspeciala, Dobârca I, Dobîrca II şi Şanta noapte.  La prima probă plecarea se va face de la Sala Transilvania la ora 17:00. În Dobîrca I şi II traseul începe de la parcul de service spre Hotel Continental, la ora 18:38.  Plecarea în ultima probă va avea loc la ora 22:09, din  parcul de service spre Paltiniş.
Sâmbătă va urma cea de a doua etapă, care va solicita într-o mai mare măsură concurenţii, având în componenţa sa nu patru probe, ci şase: Sadu I, Gîtu Berbecului, Şanta Max, Sadu II, Gîtu Berbecului II şi Şanta Max.
În Sadu I şi II plecările se vor face la orele 10:53, respectiv 14:38, din parcul de service spre calea Dumbrăvii. A doua şi a patra probă vor lua startul tot de la parcul spre service la orele 11:16 şi 15:01. Proba finala Şanta Max va începe la orele 12:20 şi 16:05, cu plecarea de la parcul de service spre Păltiniş.
Raliul Sibiului este etapă eveniment în Intercontinental Rally Challenge (IRC) şi reprezintă, totodată, cea de-a cincea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri.

 

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus